wekelijkse lessen

DJEMBE & DRUMLESSEN


Het hele schooljaar geven wij wekelijkse percussielessen in Antwerpen, Terhagen en Reet. CLAC Antwerpen is verhuisd naar de KDO School. Iedereen is welkom, ook kinderen en volwassenen buiten de KDO school. CLAC Terhagen gaat door in de sporthal "uitgedekt schoor"

 

Ons team bestaat uit een aantal docenten die elk hun eigen expertise hebben. (info leraars klik hier). Hierdoor kunnen wij een breed gamma van workshops aanbieden. CLAC biedt lessen djembedrum en Live Electric Drum aan. 

 

Naast techniek en samenspel werken wij aan creativiteit, spelplezier en groepsdynamiek. Voor de beginnerscursus is geen voorkennis nodig. Elk trimester bestaat uit 10 lessen en sluit af met een leuk toonmoment. Je eigen instrument meebrengen kan, maar hoeft niet. Alle instrumenten zijn tijdens de les aanwezig. Wij gebruiken onze eigen CLAC-methode, een heel andere manier om muziek te leren componeren dan bijvoorbeeld de traditionele muziekschool. Geen notenleer maar de taal van het ritme.  Er zijn meerdere groepen voor kinderen, jeugd en volwassenen. In september hebben we weer onze Startdag in Terhagen en gratis proeflessen in Antwerpen op 26 september. Je kan dan een keertje komen mee doen in onze les. Via de onderstaande lessenrooster kan je zien wanneer en waar welke les doorgaat. Iedereen is welkom, kinderen, jeugd en volwassenen. 

L.E.D. les


De nieuwe CLAC Live Electric Drums (L.E.D.) lessenreeks. Bij deze lessen worden percussie en elektronische muziek samengebracht. Door de combinatie van live percussie, zelf opgenomen loops en het gebruik van samplers en triggers overschrijd je de mogelijkheden van jouw fantasie! Schrijf je nu in en leer alle skills & tricks om een waanzinnige live set te kunnen spelen waar zelfs Michael Schack van achterover zou vallen. De nieuwe LED-lessen zijn er voor jongeren van 12 tot 16 jaar en volwassenen vanaf 16 jaar. De bedoeling van deze lessenreeks is om zelf digitale muziek te leren maken. De plaatsen voor de lessen zijn beperkt dus wees er snel bij!

CLAC muziek opleiding jongeren
CLAC muziek opleiding volwassenen
CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding kinderen
CLAC muziek opleiding kinderen

DJEMBE

 

Elke week staan onze enhou-siaste lesgevers klaar om jong en oud, beginners en gevorderden, mee te nemen in de wereld van percussie. Beleving, improvisatie en techniek staan centraal in het percussierepertoire, in het bij-zonder de djembé.

 

 

 

 

 

CLAC drum opleiding

DRUMLESSEN

 

Heb jij altijd al willen leren drummen?  Lekker ritmisch bezig zijn met je handen en voeten.  Beginnend, gevorderd, jong of oud, wij bieden voor iedere wens een gepaste oplossing. Wij zorgen er als percussieschool voor dat elke leerling aan zijn trekken komt.